peng 'itot'

Sunday, 25 December 2011

tahUn bAru , tahUn pULuh , tahUn tue

agagagagaga~


hoh! ak benci terime kenyataan ini.. 

oh tidak! 

kenape? kenape? kenape? dan kenape?

?

?

?

?

?

ak malu la nak cerite~
hoh! amik semangat.. wuhuuu~


okeyh!

fine! aku cite~ =.=''

pada tanggal  25 disember 2011

yakni pada hari ini,  hari aku mengedik2kan jari jemari mulusku menulis blogku ini

i hve to admit that
.
.
.that.
.
.

Who's that girl?
(La, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la)
Eve's that girl
(La, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la)
Who's that girl?
(La, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la)
Eve's that girl
(La, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la)


eh! eh! trmasok plak lagu who's that girl by eve.

~ ngEeeee~

uk fine! jgn mara aku =.=''

actually, i hve to admit that 

i am 19 years , 4month ( 31+30+31+30 ) , 3weeks , 4 days old

suke? seronok? puas aty?

harharharhar

memang xkelakar!

thats mean, next year which is not 'far' from us i will be 20years old!

oh nO! ble dah nak masok je tahun baru, umur pon da bertukar jadi baru which is bertukar jadi angka 2 , and ya! i will be to old for the next new year! ( tue sgt ke ak nnti? )..

xpe! sbgai manusia kite kena terima kenyataan seadaanya~

oh! oh! oh!

by the way, usia bukan penghalang untuk ak melakukan aktiviti yg xberpaedah!
contohnye???

hang out dgan those friends laArhhh

okeyh! bukan mude2 je boley hang out, da tue2 somel ni pon boley jgk uk~

disamping ak mengharapkan pada umor yang tue ni, minda, fizikal, pemikiran dpt mnjadi lebih matang, sejuk mata memandang dan boleh diterima pakai seadanya. Macam nih


~ cEwahh!! ( erk,,, hopely sO..) ~

....erk....
.
.
.
.tapi.
.
.


~aku tetap tak suke angka 2 nih O.o'' ~
~ape boleh buat da nasib badan~

2 comments:

  1. i like ur commentar~ haha menchi lorh! saya da tue~ ngEeeee~

    ReplyDelete